5449
Status dostępności:
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Organizacja żywienia oraz działań z zakresu promocji prawidłowego żywienia i aktywności fizycznej na terenie szkół podstawowych w Polsce przed wprowadzeniem regulacji prawnych określających wymagania w żywieniu zbiorowym.
Streszczenie: Częstotliwość spożycia warzyw i owoców przez dzieci i młodzież w szkołach podstawowych i gimnazjach w Polsce.
Streszczenie: Spożycie wybranych napojów przez matki i córki - rodzinne podobieństwa i różnice. Projekt MODAF.
Streszczenie: Woda w diecie osób starszych - zalecenia i praktyka.
Streszczenie: Sprzężone kwasy tłuszczowe w prewencji i terapii zespołu metabolicznego.
Streszczenie: Padaczka - skutek czy przyczyna złego stanu odżywienia organizmu. Przegląd piśmiennictwa.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej